Tuesday 30 March 2010

. midnight rider .

:-:

oooooooooj vad har hänt sen senast?!
Det bästaste är väl att jag blivit gudmor åt Erikas vackra lilla pruttis Alex!! Mysigare plutt får man leta efter =)

Tycker att jag haft en sådan effektiv dag för att sedan inse att - HA nej det har jag visst inte alls det haft! Flera av de där viktiga sakerna som skulle göras....ehm..glömdes visst bort! ;P
MEN nämnas bör att jag faktiskt både varit ute och joggat OCH varit och gymmat!! Det är inte illa pinkat för en inte annars så produktiv dag =)

Hörde ryktesvägen att jag blir äldre i morgon! Sånt TRAMS!!! Vi vet väl alla att jag bara blir yngre och yngre! I allafall ska det firas med lite middag med familjen på Indian Kitchen och sen lite öl med vänner på Norrlands Nation. Det blir precis lagom för en gammal dam såsom mig själv!!

Kan inte fatta att det är påsk i helgen!! På fredag blir det i allafall öl i mycket goda vänners sällskap med lite gemytlig utgång i Gävle! Resterande dagar under helgen misstänkar jag går åt till att kurera sig efter fredagen! ;P

Jag har nu även anmält mig till Vår Ruset i både Uppsala och Gävle!! Troligen kommer jag avlida av en astma attack innan jag ens kommer i mål men det är väl värt att försöka i allafall!! =) Tyvärr har nog en kräfta på kryckor bättre kondition än mig just nu...men det är bara att kämpa på!!

Har även kommit på att jag minsann ska göra en Detox efter påsk!! Rensa bort slaggprodukteer - gudarna ska veta att det finns det gott om här!! Fy tusan - 2 veckor utan något alls vettigt att äta! Frågan är om man ska stoppa i sig såna där tabletter oxå - men då är väl risken att man inte gör något annat än att skiter ( och har mina aningar om att det är det som kommer att ske till större delen ändå!!!) Neeeee blir en sån vanlig detox istället - thats more ma thing! =) Ska bli kul att se om jag lyckas få med min andra hälft oxå !!

nej nu är det dags att krypa i säng och läsa lite av Herr Bourdieus kultursociologiska texter! yippie?!

puss!

:-:


Erikas söta lilla underverk Alex!

:-:

Rymlingarna på äventyr!
:-:
Insett the horror med duschmössa! Inte nog med att man får hörselskador - man får även cellskräck!!!!
(och dessutom tycker jag alltid att det blir blöta tussar i allafall!!!! )
:-: