Thursday 30 September 2010

. en uggla på mossen .

:-:

JISSES!!!
känner mig som en knockad bäver...bah. uppe med tuppen och iväg med tåget för att sedan hänga på biblioteket i si så där...eh..5 timmar!! såå SJUKT dåligt luft där inne - hej huvudvärk!!!!

imrgn har vi Q/S seminarium så har försökt förbereda mig lite idag. vi ska välja en konflikt och göra en analys av den, rätt kort bara 10 sidor men kan vara nog så knepigt ändå. jag har valt konflikten i colombia...men insåg till min förfäran att den visst varit aktiv liiiiiite längre än vad jag hade räknat med - från ca 1960 och fortfarande pågående. IHHH!! Men det löser sig nog.

Tog ett härligt bubbelbad - jag äääääääääälskar bubbel bad!!! Men höll på att somna så blev tvungen att kliva upp! =/



Det finns två saker jag hatar !!
1.
När okända nummer ringer till min mobil och INTE lämnar ett röstmeddelande!! Jag svarar ICKE när okända nummer ringer nu för tiden för jag är SÅÅÅ less på försäljare.
2. När okända människor ringer på dörren. Jag är rätt säker på att alla de är mördare, våldtäcksmän eller bovar. Öppnar jag dörren går jag hela kvällen och oroar mig för inbrott!! Kalla mig paranoid but thats me!!!! OCH idag gjorde jag det STORA misstaget att öppna åt en lustig man som knackade frenetiskt!! Han pratade om brandsläckare och frågade knepiga frågor som jag inte visste om jag skulle svara ärligt på. Dessutom stirrade han jobbigt på mig. Bland annat våra arbetstier - OTÄCKT! Jag sa nej tack till brandsläckare och sa att jag inte alls ville skriva på några papper utan att min sambo är närvarande! Så frågade jag om jag kanske kunde få en broschyr så kunde jag ju kontakta dom vid ett framtida intresse! Men se nej det gick inte för så fungerade det inte sa han!! Hmmm...jag anade ugglor i mossen.
nu har jag varit paranoid hela kvällen i så fall han skulle komma tillbaka!! =/

nej minsann, nu ska jag lägga mig och läsa i sängen och vänta på att älsklingen kommer hem.
puss och godnatt!!

:-: