Thursday 11 August 2011

. typiskt .

:-:

Letat klädsel till bröllopen och det går fanemig inte bra. Och ja - jag är jäkligt bitter!!! Uppgiven!!!!! Och de där klänningarna som jag beställt har ju inte kommit och lär ju knappast dyka upp innan helgen heller. Fan att jag skulle vara ute i sista minuten!! :( Hittade klänning som jag måste sy in och ha om inget annat dyker upp. Den är väldigt hippie style men det kanske går ändå.

Känner mig inte i form...väldigt off. Sen känns det som om jag har mensvärk trots att jag inte har den längre...man blir ju lite orolig. Måste komma ihåg att ringa gyn imrgn.

Den kinkiga fröken sover äntligen och det gör nog jag med snart....

Ciao..

:-:

. seg .

:-:

Idag känner jag mig seeeeeg och mör i kroppen. Lääääääängtar verkligen efter den där helkroppsmassagen på fredag! Ahh det är ju imrgn!! Göööööött!! =)

Fundelurar på om jag verkligen ska orka ta mig ner på stan och leta klänning....sen tänker jag - vad har jag för val???? De där klänningarna har ju fortfarande inte kommit och något lär jag ju ha på mig på lördag!! Jisses det är ju snart!! *streeeeessad* Funderar om jag inte ska vänta tills Daniel vaknar så jag kan lämna fröken med honom - då går det ju lite fortare att prova för mig! Tvingar ändå GIVETVIS med honom ner på stan - sällskapssjuk som man är - även om han kommer slippa de mesta av affärerna! =) Vi får la se!

Ont i magen idag...inte bra..blandning av mensvärk och magknip känns det som..hmm..=/

nej nu ska jag äta en banan och börja förbereda lunchen!
här kommer lite bilder!



lilla hjärtat somnade i mammsens famn!
(11 aug 2011)


Sitter och leker med skallertofflorna! Greppar, skakar och funderar lite över vad som sker! =)
(11 aug 2011 )


Utslagna kattbusar! Jagat tygmöss och lagt krokben för mig hela förmiddagen! =)
(11 aug 2011 )


Lilla hjärtat myser lite med mamma! Var inte alls så intresserad över att vara med på kort dock! Fanns ju så mycket annat som var roligare! =)
(9 aug 2011)


Nyklippt och skit nöjd!!! Blev precis som jag vill ha det! 2 dm klipptes bort och jag saknar det inte det minsta! =D Toppen frisör dessutom! Liza på Shape i Sandviken (Sandbacka Park)! Finns även på facebook http://sv-se.facebook.com/pages/Shape/145855191130 =) Kan dock inte garantera att länken fungerar , brukar sällan få sånt här att fungera hehe! =)

:-:



:-:

. mojs .

:-:

Pjuu nu har jag äntligen lagt mig! Pysslat med bilder på datorn, pysslat om lilla hjärtat, hängt tvätt, plockat lite i lägenheten och till sist en ljuvlig dusch innan sängen! :)

Idag har det väl inte skett så mkt lär jag påstå! Beundrat mina tomater på balkongen (nog borde jag få pris för dem alltid!) och myst med en gnällig dotter! Hon har varit extra kinkig idag, lite snuvig och hängig tror jag..inte ätit så mkt som vanligt och sovit desto mkt. Humöret gör gått upp och ner - höga berg och djupa dalar om man säger så. Lilla hjärtat då. Vi hoppas fröken mår bättre imrgn..eh senare idag.

Det nalkas bröllop kors och tvärs och jag har varken skor eller klädsel redo!!! Panik!!! Hittar inget som faller i smaken eller passar över min feta röv!! Lär väl ta mig för imrgn antar jag och verkligen leta på något på stan!! Om de där klänningar jag har beställt kunde dimpa ner i brevlådan då - typ helst igår!! Man vill ju vara bekväm oxå! Helst! Och inte ha något som man måste hålla andan för att komma i - vore ju olyckligt att tuppa av mitt i alltihop! :)

Om det där jädrans skavsåret på höger häl kunde läka på lite snabbare då så jag kan ha skor på mig!! Länge sen man hade söndergnagna hälar och inte har jag saknat det! Vi har bestämt att vi ska investera i ett par nya träningskor åt mig (de jag hade innan graviditeten passar nämligen inte längre vilket suger för de var inte mer än ett halvår gamla) och jag vill och är ju ute och går en del nu! Och så en vind/regn jacka för någon sån har jag inte heller så en sån ska vi oxå leta efter! :) Har nog världens mest omtänksamma sambo! Och tålamod har han oxå som står ut med mig!! :) <3 <3

Måste komma ihåg att ringa gyn imrgn och boka tid, vette tusan om det är som det ska där nere. Avundsjuk på de lyckliga själar som är helt återställda på alla sätt och vis efter graviditeten och förlossningen. bah.

Idag har jag även anmält oss till babysim som börjar den 26 aug! Spännande! :) Tycker synd om Daniel som inte kommer att kunna vara med så många gånger pga han jobbar...men de får väl plaska lite hemma i badkaret istället! :)

Nej men om jag ska sova lite då istället för att ligga här och surra!

Ciao!

:-: