Friday 16 September 2011

. fredagsmys .

:-:

Gött med fredagsmys!! Idag har varit en bra dag! Fått lite läsning gjort och så var vi en sväng till Valbo! Kikade förbi Ove´s - my oh my vad mycket pyssel man kan hitta där! Men lyckades faktiskt hålla pli på mig och inte göra av med alltför mycket pengar! Sen vidare till IKEA - mmm IKEA!! Hittade så klart lite småpyssel där också! Hann även med att handla lite mat och förbi apoteket en sväng innan hemfärd! Nu har vi precis mumsat i oss en härlig fredagsmiddag; Pepparbiff med ugnsrostade grönsaker, sallad och youghurt-bea! Till det mumsar jag ett glas vitt och till efterrätt blir det fruktsallad! GÖTT!! =) Lilla hjärtat sover gott hon som verkar medan vi andra slöar här på soffan!

I morgon ska vi till Österfärnebo och plocka lite svamp och bär! Hoppas vi hittar massor för jag vill frysa in svamp och så vill jag göra saft!!! Men saknar att inte kunna plocka plommon och svarta vinbär ute på gården....men så är det. Hmm..längtar tills vi har råd att skaffa hus! Men det lär väl dröja ett tag. Jag är så leeeess på att plugga. Jag vill skaffa mig ett jobb där jag trivs, ha en inkomst och få leva lite!! Få bona lite! =D ...men jobb växer ju inte på träd direkt nuförtiden.

Lilla fröken är väl det underbaraste som finns!! En glad lite busunge som älskar att stå, busa, pussas, rulla runt på filten med leksakerna och mysa med mamma och pappa!! Mama heart you!

Vilka JULKÄNSLOR jag fick idag när jag såg att de redan säljer julsaker på Ove´s!! Jag älskar julen! Perfekt ursäkt för att få pyssla med massa (För er som inte vet - jag ÄLSKAR pyssel!) , baka massa gott och sukta efter julbord!! Måste förresten åka till the english shop och köpa lite engelsk korv och annat gott till julen! =)

Nej nu ska vi titta på Priest - vette tusan om jag kommer kunna sova efter det!!

Ciao!

:-: