Thursday 22 September 2011

. trött, tröttare kekke .

:-:

VILKEN DAG!!! Idag är jag faktiskt riktigt riktigt trött i kroppen! Torsdagar är så sjukt stressiga =/
Dagen började luuugnt med morgonmys! Sen strax före lunch fick jag för mig att dammsuga och torka av golven och slänga igång en maskin tvätt. Så jag körde igång med det medan hjärtat tog en lur. Visade sig att tiden rann i väg snabbt och helt plötsligt var det ju dags att gå! Kom iväg sent så fick i stort sett jogga till babysimmet! Där hade vi en väldigt mysig stund med massa bus - den där bollen är ju hutlöst rolig att plaska efter! =P Därefter var Daniel rar noga att hämta oss där så då hann jag slänga i mig lite mat när vi kom hem och packa ihop grejerna innan pappa hämtade mig (liftar med honom till Uppsala!). Kommer till skolan så kollapsar magen - nöden har ingen lag så in på toa. TYPISKT nog visar det sig att spolningen inte fungerar och det är GIVETVIS kö!!! Suuck!!!ä (pinsamt!) Går på föreläsningen "The conflict in Sri Lanka" och smiter tidigare för att hinna med det tidigare tåget. MEN då upptäcker jag att jag har GLÖMT plånboken hemma!!! (missar mao det tidigare tåget) Satan vad jag lessnade ur vid det laget!! Fick ringa till Daniel som fick köpa en smsbiljett åt mig. Bara det att 10 min innan tåget skulle gå hade jag fortfarande inte fått den där jädrans biljetten! Rusar in i SJ butiken där det visar sig att min kära sambo angett; 1. Fel email adress 2. Skickat mig fel bokningsnummer! Tillslut fick vi ordning på det hela och jag fick ett nytt sms skickat till mig. Rusade till tåget och hann med. Kom inte ens en konduktör och kollade biljetter!! Typiskt. Hem och åt falafal med sallad och lite ris och nu - NU sitter jag och chillar i soffan!

Borde gå och lägga mig för ska ner en sväng på stan imorgon och sen blir det bakdag för hela slanten! Känner för att baka något gott, något spännande och kanske något nytt! Vi får se vad det blir och vad jag känner för i morgon! =)

lördag blir det som det verkar lite mamma fika här hemma! Kul att träffa lite mammor och kul för Tess att få träffa lite barn! =D

Nej om jag ska sluta titta på det här CSI avsnittet som jag redan har sett, borsta tänderna och sen gå och lägga mig! Lillsnuttan har börjat sova "hela nätterna nu"! Får man henne att somna vid 20 snåret så sover hon faktiskt till halv 6-6 och det är ljuvligt! =)

Puss och godnatt!

:-:

:-:

. stress torsdag .

:-:

Idag är en sån där dag då redan när man vaknar på morgonen undrar man hur tusan allt ska hinnas med. Det är lugnt och skön fran tills kl 13:10 då babysimmet börjar , efter det ska det duschas , kläs på, packas ner i vagnen och så gå hem. Lämna grejerna och styra kosan mot stationen för att hinna med 3 tåget till Uppsala. Runt kvart över 3 beger sig Daniel från jobbet vilket innebär att kanske däromkring kvart i 4 tiden kliver han innanför dörren. Och eftersom det är meningen att Tess ska vara hemma med honom blev detta genast betydligt mer komplicerat än vad som hade önskats. Alternativet är att ta med Tess till föreläsningen (nackdel: vi kommer hem sent!!! Sen är ju frågan om fröken väljer att sova sött i vagnen eller prata på i vanlig ordning så vi lär lämna salen och ändå missar föreläsningen!) eller att stanna hemma. Ja....då har jag något att fundera på under dagen.

Nu ligger vi och morgonmyser i sängen! Hade hoppats att fröken ville somna om en stund - mamman hade velat somnat om en stund. Men fröken ligger och berättar vad som verkar vara en hel livshistoria så det kan nog glömmas på en gång det! =o)

På måndag ska Daniel opereras också! Dåligt luftintag genom näsan tror jag det var - resulterar bland annat i att herrn snarkar utav bara tusan!!!!! Men de första dagarna/veckan lär ju bli rätt tuffa kan jag tänka mig och han lär väl dessutom snarka dubbelt så mkt. Uh. Hoppas han slipper ha så ont bara - annars gissar jag på att herrn länsar medicibskåpet; det hade då jag gjort!!

Måste ringa GavleGårdarna och klaga på elementet i sovrummet som endast går att ha på max!! Då flyter man ju bort - men är det av är det ju as kallt!!! Sen är jag rätt säker på att den där lilla "ventilations lådan" under fönstret inte ska avge vattendroppar som fryser till IS på vintern!!!!!!!! *fräs*

Nej nu vill jag sova en stund till, ska attack kramas med den lille busen och kanske lyckas söva henne!

Ciao for now!

:-: