Sunday 7 August 2011

. återhämtning .

:-:

Haft en helt otroligt fullspäckad vecka! Den kommande veckan ska jag dra ner på tempot och få lite ompyssling! På tisdag ska jag klippa mig och på fredag ska jag iväg och få en helkroppsmassage! OM jag längtar!?! Hell YEAH!

Lördagen tillägnades Rebecca! MÖHIPPA! Hoppas att alla andra hade lika trevligt som jag! Vi var på en Eckerö kryssning, sen på en photoshoot och till sist ut till Furuvik för diverse tok! Ypperligt! Tittat på korten och skrattat gott idag! Tack allihopa!! Ser fram emot bröllopet på lörsdag! =)

Planen var att även jag skulle ha sovit kvar igår men Daniel skulle upp och jobba kl 07 på söndagen så då åkte jag hem på kvällen i stället! Lite sliten och trött! Blev ju inte många timmar sömn under natten innan fröken ville upp! Men vi tog en lite powernap under dagen - för återhämtning och myyys! Första dagen i från lilla hjärtat för min del och första festen efter gravditeten - smärre abstines efter fröken! På alkoholfronten tyckte jag att jag skötte mig väl - för att ha börjat dricka kl 07 på morgonen! Var "nykter" när jag kom hem - skönt! =)

Nej nu ska jag sluta sitta och fördriva tid här och gå och lägga mig! BVC i morgon kl 10.30!

Ciao!

:-: