Tuesday 13 September 2011

. tisdag .

:-:

Nu ligger jag och hjärtat på filten på golvet, fröken pratar och rullar och jag passar på att blogga lite. Och pussa lite på busfröet emellanåt så klart. Hur låter man bli?

Fröken fick sin magmedicin "au naturell" i morse från doseringsprutan vilket brukar resultera i att hon spottar ut hälften, sväljer en massa luft och kasadkräks efter , eller medan, hon får maten. Jupp, precis det hände. Dock klarade sig soffan bättre denna gång och det stora hela hamnade över mig och kudden. Vilket är mycket bättre - lättare att tvätta mina kläder än de där rackarns soffkuddarna thats for sure. Enda sättet att få i henne den , och få i henne allt då alltså, är att blanda det med lite ersättning och ge henne den så. Förvisso står det på den att den kan ges så men jag tycker ju att den inte har någon större effekt och undrade om det kunde ha med saken att göra. Vi får se. Vi får försöka med sked i morgon, men det vet vi av erfarenhet brukar gå sämre eftersom det är någon som gärna vill visa sina blåsljudsskills i samband med det!

Satt och gluttade runt inne på kakburken.se igår och blev helt till mig. Snälla ge mig allt som finns där! Saknar att baka en massa! Men någon lär ju äta upp det också och eftersom vi försöker gå ner i vikt i detta hushåll är det väl inte det mest optimala heller. Och dessvärre är frysen dessutom redan överfulll!

Fröken blev trött och ville lura lite. Skulle gärna vilja göra henne sällskap, men medan hon gör det förbereder jag lite inför promenaden istället. Och bloggar klart. Känner mig lite nere idag. Lite misslyckad. Tänkte det kunde vara bra med lite luft. Det var tänkt att jag skulle möta upp med tjejerna på stan för en fika men vi får se...känner mig inte riktigt på rätt humör..

Undrar om jag inte lägger mig och myser med slummerfröken ändå....

:-: