Saturday 30 July 2011

. fredag .

:-:

Daniel har varit (och är!) på Genz svensexa! Träffade på dom tidigare då jag i all hast fick rusa iväg för att sminka honom innan han skulle på strippkurs haha! Sen gick fröken och jag och handlade! Hem och laga mat, baka kakor och underhålla fröken som så klart blev ooootroligt uttråkad i babysittern! =) Sen myste vi lite på soffan innan läggdags! Hon sover nu i sin säng och jag slötittar på Star Wars! Mumsade på ett glas rosé tidigare - kallt och gott! Mysig kväll faktiskt! Men lite sällskap hade också varit trevligt.....!

Insett hur mycket som händer i Augusti! Titta bara på kommande vecka;
Måndag - Furuvik med Jens och Ellen
Tisdag - Preliminär bokad prommis med Mee
Onsdag - Uppsala
Torsdag - Tandläkaren
Fredag - ev träffa snutt ,Erika alltså!
Lördag - äventyr!
Söndag - vila inför kommande vecka!!!

Och måste dessutom hitta bröllopskläder - till två bröllop!!!! Och ni vet ju hur det är när man verkligen letar efter och behöver något - då hitta man NADA! Baah!! Dessvärre har jag ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig heller!!! PANIK!!!

Håller på att planera Therese namngivelseceremoni och Malmö resan! Pju! Funderar på en lite dagstripp till Köpenhamn också när vi ändå är där nere! Strosa längs Ströget, käka middag i Nyhavn och in en sväng på Tivolit! Kanske övernatta där en natt om vi hittar ett schysst och inte alltför dyrt hotell! =) Vore mysigt!

Nej nu orkar jag inte skriva mer utan tänker titta lite mer på filmen! Somnar nog snart dock hihi!
Ciao!

:-: