Saturday 28 May 2011

. lördag .

:-:

Jag måste verkligen börja ta mera kort!! Miss paparazzi - vad har hänt med mig?! Kan det vara för att jag inte gör så mkt nu för tiden?! YEP!

Igår var vi och kalasade hos Daniels syster vilket var väldigt trevligt! Givetvis åt man alldeles för mkt i vanlig ordning och jag tror båda två rullade ut i bilen när det var dags att åka hem! Daniel jobbar ju 12 timmars (07-19) hela helgen så tyvärr kunde vi inte stanna så länge! Imrgn blir det mer kalasande då vi ska fira Daniels mamma som fyller år! =)

Sovit så kasst i natt - sjukt ont i ryggen! Skulle vilja ut och gå (kanske inte just nu i regnet but u know what i mean!!) men fötterna och ryggen säger ifrån! Man känner sig sjukt lat när man bara är hemma hela dagarna och gör typ inget när man vill göra massor. I dont like it.
Men nu borde det inte vara så långt kvar!!!!!!! Bara att le och stå ut =)

Tittar på worlds smallest mum! Tuff kvinna! Inte för att hon söker medlidande men livet måste ju ändå vara rätt svårt som kortväxt! Eller? Världen är ju anpassad för de lite längre! Men hon verkar ha en sjukt bra inställning som vi andra kanske borde lära oss i från! Vill man så går det! Right?!

Kan vara så att jag är förälskad i Telenor reklamerna haha!! Såå bra!! =D

Ikväll lär det bli storhandling när mannen kommer hem från jobbet! Annars lär det bli pasta med vita böner i veckan haha! Sen hoppas jag att vi hinner med lite film mys innan karln måste gå och lägga sig! För er som inte sett "Once we were warriors(Krigarens själ)" - SE DEN!!! Sjukt bra film! Den är dock berörande och lite...kan man säga obehaglig?! Men sevärd!!

Nej men om jag ska sätta mig och guppa lite på pilatesbollen då?!

Ciao!

:-: