Sunday 3 October 2010

. helgen?? .

:-:

fattar inte att det redan är söndag...vart har helgen tagit vägen?? om helgen bara kunde vara en dag längre skulle jag vara så väldigt nöjd faktiskt!! för fredagen försvinner ju i stort sett och söndagen känns alltid som en en halv dag med insikten att usch - i morgon är det måndag! därför skulle vi behöva en extra dag! =)



vi håller på med en liten uppsats just nu. bah. jag är så less på att plugga. jag vill bara bli klar med hela skiten, skaffa mig ett jobb och ha en vettig inkomst som man kan leva av!! *less less less less less* Trött på att lägga all min energi på skolan och ha ångest som jag tagit en eftermiddag eller helg för att ta det lugnt i stället för att plugga! Jag vill känna att när jag har en ledig dag - då är det en ledig dag utan att behöva tillbringa den med att studera!!!!! *suckar* har ju "bara" 3 år kvar...hur tänkte jag här egentligen?????

Egentligen borde jag inte beklaga mig utan vara nöjd med att jag faktiskt har möjligheten att utbilda mig då det finns de som inte har det. Men jag är ganska bra på att beklaga mig ändå - trots det..


nej nu är det dags att ta tag i dagen ordentligt - det är ju redan lunchtid!!
puss puss!

:-: