Monday 30 January 2012

. en sån där söndag med hög mysfaktor .

:-:

Idag har jag faktiskt haft det riktigt gött samtidigt som jag fått en del gjort! Gillar såna dagar! Ändå har jag inte känt mig stressad! :) Har bland annat storstädat hela lgn och tvättat och vikt undan all tvätt! Även hunnit med världens mysigaste powernap med min ljuvliga dotter, ett shoppingstråt på stan och lite fika hemma hos My, Erik och Ludvig! Inte fy skam det inte!

Idag har Therese gjort mamma glad genom att tittat mig rätt in i ögonen och sagt "mamma"! Det värmer det må ni tro! =D vi har även lärt oss säga " nam nam" så dagens varierade ord har varit " ma ma" "naaaam naaaaaam " och " Laaa Laaa Laaa"! Hon gör ngn snirklig rolig sak med tungan när hon säger La La (med starkt betonade L!)! Det är det mest underbara som finns att få vara med att dela alla steg framåt i hennes liv! Man kan aldrig ana lr förstå förrän man själv får uppleva det! Tills dess kanske man tycker att människor tjatar ihjäl en om av deras ungar kan - men ha tålamod min vän; one of these days that annoyingly proud mum is going to be you! ;)

Har förresten lagat svärmors exellenta lax i ugn till middag idag - så sjukt mumsig att jag nog måste dela med mig av receptet ngn dag!

Men nu lär jag sova! Fröken har vaknat 04 nu två morgnar i rad och jag har haft svårt att somna om efter att ha gett henne välling. Sen är det plugga järnet som gäller för det är deadline på uppsatsen i dagarna 2 och jag har skjutit fram den alldeles för länge! Usch! Plus att det är semlebak som gäller imrgn eftersom gotjejerna kommer och myser på tisdag! Det är tur att man har dem för det bjuds alltid på många skratt!

Puss och godnatt! <3

:-: