Tuesday 11 October 2011

. schvett och fotboll .

:-:

Sovit som en kratta!! Fröken har haft en orolig natt = mamma har fått lite sömn. Vet inte riktigt vad som har varit på tok men helst skulle jag i stort sett ha legat bredvid henne för att hon skulle vara nöjd. Och nappen stoppades och kastades ut. Sen gnäll. Stoppade i den. Hon sov en stund sen samma procedur igen. Jag kom på mig själv att jag hade somnat sittande och hängandes över kanten på spjälsängen. Trött? Svar JA! Sen skickade jag upp herrn och sa "nu är det bannemig din tur - jag få måste sova!" Och det fick jag!

Därefter drog jag ut man och barn på långpromenad! Behövde luftas allihopa och vilket underbart väder dessutom! 2,5 timme blev det - med några fotopauser här och var! Och ni som säger att man inte kan ha med vagnen i skogen säger jag bara - vill man så går det! Här har det terrängats med vagn på diverse stigar och äver stock och sten, rötter och löv! Tungt - men det gick! =D
Hem och laga lite middag! Pasta med kyckling, thai red curry och paprika brie! Mumma! =) Nattade lilla hjärtat som verkar sova bättre i kväll än i går - hoppas att det håller i sig!

Och så blev det fotboll. Och efter att tittat igenom alla statusar på fejjan inser jag att jag tydligen är en av de få som inte sett fram emot det! Så när herrn placerade röven i soffan placerade jag min på cykelsadeln, slog igång en playlist som söta Nina pysslat ihop åt mig och trampade järnet! Gööött!! =D Tydligen gick det bra för Sverige också som blev klara för EM! (säger inte mig så mycket men herrn tjoad som tusan i allafall!)

Dagens träning
Promenad: 2,5 timme
Cykling: 1 timme (20 km)
Armhävningar: 45st
Situps: 55st
För er som är über tränade kanske det inte ser så mycket ut men för en otränad Kekke är det bannemig gött! =D

Just ja, handtvättar babygymmet så det ligger och göttar sig i badkaret just nu! Ska skölja den nu och hänga ut den på balkongen! Sen ska jag ta en härlig dusch , på med pj's och sätta mig med en stoor kopp te i mysstolen! I DESERVE IT!!

TYVÄRR hann jag inte det som var as viktigt för dagen - att plugga! Har läsning som måste avklaras! Hmm..hinner i morgon kanske!

"we are two so we need two ananaser..!"

Over and out peeps!

:-: