Wednesday 25 May 2011

. mys .

:-:

Sovit gott för första gången på länge! Vaknat varannan timme iofs som vanligt men ändå sovit gott däremellan! Av okänd anledning blir jag alltid orolig när det händer och tänker "jisses nu är något fel!" Men tror nog att det inte är någon fara! =) Njöt av lite kattmys, käkade frulle och chillade lite - sen kom den där huvudvärken tillbaka...denna gång hjälpte inte alvedon heller så vilade lite och tog en till senare och tack och lov - den hjälpte. Nu känner jag mig piggare och dessutom petat i mig lite lunch! Skönt!

Älsklingen ska spela fotboll efter jobbet så honom ser jag väl inte förrän någon gång i kväll antar jag! Tänkte att jag skulle ha lite nagelvård nu och sen ta mig en promenad i friska luften! Man lär passa på medan man kan! =D Fast iofs, nu när jag tittar ut ser jag att det ser ut som om det skulle börja regna när som helst...typiskt! =/

Två födelsedagar denna vecka - och på samma dag! Systers sambo och Daniels syster! Så på fredag blir det kalasande - om inte filuren i magen äntligen bestämmer sig för att komma ut det vill säga! =) (vilket hade varit toppen!)

Satt och guppade lite mer på den där pilatesbollen igen igår och visst får det igång sammandragningarna - för stunden! Så sitter jag hela natten kanske något kan hända?!

Mattes mysiga bloggsällskap!

Nej nu lär jag göra något innan rastlösheten tar över helt!
Ciao!!


:-: