Wednesday 28 July 2010

. grillat och sånt .

:-:
Vilken underbar dag!! TACK!!

Vaknade tidigt som tusan - kl 09 (mind u - ledig dag!!) - av att jag va attack bajsnödig så ilade i full fart, eller så snabbt som det går när man är nyvaken, till toa! Där kvicknade man ju till och inte lyckades jag somna om efter det inte! No sir!

Så efter den morgonprestationen lyckades jag hålla mig sysselsatt med diverse pyssel , bland annat att uppdatera min ipod! Äntligen om man säger så!!!
Åhhh det kan hända att jag är helt fasligt sjuk besatt av denna låt!!! http://www.youtube.com/watch?v=ARUrYnGGhGU
LYSSNA och NJUT!!!

Efter min besatthet lagt sig lite - eh right! - så pallrade jag mig i allafall i väg till gymmet för första gången på ....ehm..för länge!! Kände mig som en val när jag klättrade upp på crosstrainern och körde tills svetten lackade! Hoppade på cykeln en kort stund för att sedan halta vidare till löpbandet! Nåväl - jag tog mig dit i allafall! Nu jävlar ska här röras på fläsket igen! Legat på latsidan och låtit förhållandekiloa tagit över!





Jo så säger man - sen stressar man hem för att hinna till systembolaget innan det stänger hehe! NÅVÄL - pallrade mig iallafall dit med Susanne och flåset i halsen! Vi hann! *pju* Mmm...Früli och champagne! =D Kikade förbi ica på vägen hem - köpte grillmat! Blev en myskväll bestående av grillning, champagne (nej vi firade inget!), några öl, film unt te med Benjamin, Emil och Susanne! Ypperligt! Mer sånt!









Ursäkta men tusan är detta för juli väder? brukar juli verkligen vara så här?! Jag tycker då detta är höstväder!!!! Meeeeeen - skam att klaga!! Allt utom den där j***a vintern är ju faktiskt ok!! =)

Packat lite i lägenheten - sentimentalt! Tycker alltid det är jobbigt att flytta samtidigt som det oftast också är trevligt! Kommer säkert att stortrivas i våran fina lägenhet på Brynäs!! Meeeeen hur kan man låta bli att sakna Floggan och alla fina vänner man har här i U-Town!!! För face it - så ofta kommer man ju tyvärr inte att hinna hänga! Är ju lite skillnad på att pendla 3 timmar per dag i stället för 30 minuter! BUH HUH!!




anyhow, nu är det dags att sova! Tänkte jag skulle upp tidigt imrgn bitti och ut och gå med Susanne! Toppen det! Gäller att plåstra om skavsåren först bara!! Jag fattar inte varför jag får skavsår heeeela tiden, oavsett hur mkt/lite jag tränar!! Är det så att min fotsvett egentligen är syra och bryter ner skorna vilket resulterar i att den väljer att vandalisera och äta upp mina hälar?! *förvirrad*

nite nite !!!

puss!

:-: