Friday 9 September 2011

. fredagsmys .

:-:

Idag har vi firat herr Mattsson som blev gammal! Fika i gott sällskap är alltid trevligt! Missade dock partajet på kvällen för jag stannade hemma med en kinkig fröken som haft en väldigt dålig dag. Men efter lite mat och mammamys somnade hon äntligen! :)

Nu sitter jag och myser med ett ytterst litet glas vitt och tittar på skräp på tv!! (hade funderingar på om jag skulle cykla lite - därav en av anledningarna till det lilla glaset!) Är så gaaaaaaalet sugen på choklad och sötsaker!! Förstår inte varför för det brukar jag sällan vara! Kan det vara de där eländiga p-pillerna??? Då blir jag vansinnig....då kan det ju till och med vara värt att sluta med dom - jag avskyr att vara sugen på saker...dessutom blir jag så sur haha! Tänk att få slippa stoppa i sig piller varje dag!!

Hmm jag undrar om jag inte ska cykla lite på träningscykeln ändå...lite dåligt samvete över allt götta jag tryckt i mig!

Kollar på någon film med någon som fått cancer...livet är så värdefullt. Helt plötsligt kan kroppen börja arbeta emot en och alla gånger har man inte så mycket att sätta emot...hur mycket orkar en människa gå igenom egentligen? Vi borde uppskatta och ta hand om varandra så mycket bättre än vad vi gör.. och inte vara rädd att säga hur mycket vi betyder för varandra..krama om varandra och uppskatta tiden tillsammans. Anstränga oss för ses och bara umgås för helt plötsligt kanske vi rycks i från varandra utan förvarning och då står vi där och önskar att om vi bara kunde få lite mer tillsammans..
"jag kanske inte kan ge dig alla de materialistiska ting du önskar dig men för alltid kommer jag att överösa dig med kärlek och göra vår tid tillsammans till en rolig resa full av skratt och värme!"

Nej nu släpper vi det där ämnet innan man blir helt nere!
Upp på cykeln - hepp hepp!!

Ciao!

:-: