Thursday 6 October 2011

. oh fläskiga fontanell .

:-:

Varför - VARFÖR - äter jag choklad när jag inte tål det? Det låter som om det bor 10 kattungar (minst!) i magen - det knorrar, morrar och fräser bannemig! Suck! Men vem kan leva utan choklad? Not me!! *addict*

För övrigt är jag skit trött. Slut som människa. Och är inte klar med den där nedrans uppgiften ännu. Då kan man lätt tänka - "ja men göra den så istället för att blogga!" Bra där! Men jag samlar kraft! (som det så fint heter!)

I dag blev jag överraskad! Fröken sov mycket efter babysimmet och ville därför inte somna nu på kvällen! Pigg, glad och söt var hon! Men när klockan blev halv tio tänkte jag att jag lär ju för tusan komma igång med plugget om jag ska få in den idag så jag la ner henne i sängen med snuttis och nappis så fick hon ligga där och prata med sig själv och snuttis en stund! Efter 5 minuter kikade jag in till henne för då blev det tyst i baby vakten - möts då av en sovande bebis!! Hon somnade helt själv! Min tjej!! =D Inget speciellt tycker kanske ni men stor sak för lilla familjen Alsterlind/Nordström! =D Nu återstår bara att se hur länge hon kommer att sova...!

Idag provade jag på något nytt och gott! En syd-afrikansk köttfärsrätt som heter Bobotie! Till det åt jag råris, kokta grönsaker och liten sallad! As gott blev det faktiskt! =) Älskar att testa nya ting!

Nej nu ska jag sätta fart med den där uppgiften - 800 ord bör jag väl få ihop! Om jag bara visste vad jag skulle skriva...hmm...ordbajsning is the shit! ;P


Sooo looong - and thanks for all the fish!

:-: