Sunday 24 July 2011

. sista dagen .

:-:

Så var det söndag och sista dagen på Daniels semester! Han har varit hemma sen Therese föddes så blir ovant för både honom om mig nu att inte ha honom hemma om dagarna! Blir nog bra! Dessutom måste vi få lite tid i från varandra nu tror jag innan vi klöser ögonen ur varandra! Äsch fast så illa är det väl inte....ännu! ;)

La mig lite sent så fick bara slummra typ två timmar innan hjärtat vaknade första gången! Även om hon sen somnar om är man ju själv ofta bara dvalande på automatik. Man sover men samtidigt lyssnar man efter om nappen trillar ut och andra ljud av missnöje innan det blir vrålskrik och fröken sen kan få svårt att somna om! En mamma robot! :)

Skulle vara kul att hitta på något idag! Fast egentligen känner jag inte för det nu! Kände mer för att hitta på något idag igår! :) Men något lär det bli! :)

Håller på och fixar och planerar med Therese namngivelseceremoni! Hitta lokal är väl prio ett och som det ser ut blir det i Årsunda av alla ställen! :) Från början skulle vi bara vara några stycken - sen blev fler på listan! Men man måste ju begränsa sig någonstans ju!!! Vi hade tänkt den 3 sept men då börjar det liksom bli i sista minuten för inbjudningskorten! Man vill ju gärna veta sånt i tid så man kan planera! Det blir vad det blir! Huvudsaken Therese får en fin dag! :)

Häromdagen gick jag med i bebisboken - verkar lite roligt! :)

Är det solen jag ser ute?! Shit så mörkt det är på nätterna nu förresten!! I natt när jag klev upp blev jag helt vilsen - är det redan vinter?? Åhh jag hoppas på en fin höst!!!

Nej nu ska jag ut och röra på fläsket! På tal om det skulle jag behöva nu träningskläder...aja. Får bli i ett annat liv - just nu har jag inte råd med två bröllop och resa till Malmö på intågande!

Ciao!

:-: