Sunday 17 July 2011

. borta bra men hemma bäst .

:-:

Då var vi hemma i Gävle igen efter en helt underbar vecka i Ludvika! Älskar att vara där, så avslappnande! Hade kanske kunnat önskat lite bättre väder men det var mysigt ändå! Katterna trivdes också! Så mycket nytt för dem att nosa på

! :) Vi grillade med Daniels pappa och Lisbeth innan vi begav oss hemåt! Jag blev åksjuk (igen!! Bådar illa inför Malmö resan!) och kräktes efter vägen och stackars Dixie blev oxå dålig så vi fick stanna några gånger med henne oxå! Men nu är vi alla hemma nöjda och glada! :)

Pappa kom förbi med lite presenter åt Therese också och så käkade vi middag innan han begav sig hemåt Uppsala!

Lilla fröken var lite kinkig så jag har suttit med henne medan Daniel packade upp lite grejer och tog en dusch! Tess har fått sig ett bad och sover nu på mitt bröst så nu är det bara min tur att få hoppsa i duschen och jag läääängtar!! Ska bara låta fröken somna in lite djupare innan jag provar att lägga henne igen! Hon har varit lite mammig och kinkig nu på senaste, troligen för jag slutat amma.

Denna vecka är Daniels sista semestervecka - hur tusan kunde 3 veckor gå så snabbt?! Ja men 2 då i allafall!! Och vi har fullt upp i veckan..pjuuu. No rest for the wicked!

Nej nu ska jag smyga mig mot duschen! Sen somnar nog jag på soffan i vanlig ordning!



nybadad och tröttis!


:-: