Wednesday 5 October 2011

. onsdag .

:-:

Idag är jag trött. Vaknade med huvudvärk och en gnällig fröken. Hon har inte riktigt varit sig själv de senaste dagarna. Väldigt trött, hängig, gnällig, vill helst sitta och mysa hela tiden och svårt att somna på dagarna. Skulle på fika med mammorna och bebisarna idag men vi fick hoppa över det denna gång. Vid tre fick jag äntligen henne att somna och det behövde hon. Jag hade migrän så jag tog två brusisar och la mig med katterna på sängen och jisses så skönt jag somnade. Sen var vi på gott humör båda två när vi vaknade. Sen tog vi ett bad , åt lite middag, myste lite och sen somnade hjärtat igen. Med andra ord - jag har inte alls fått gjort det som behövdes göra för dagen. Inlämningsuppgiften (som jag trodde skulle in i kväll som ska in i morgon) är inte heller klar. Vissa dagar blir helt enkelt tjorvigare än andra. Och det blir nog ingen föreläsning för mig i morgon heller eftersom Daniel jobbar eftermiddag denna vecka. Känns lite jobbigt att släpa med hjärtat till Uppsala och så måste hon sitta stilla och tyst i två timmar - och oddsen att det skulle fungera är låga!

Jag fick ett skavsår på hälen. Trodde jag. Detta har nu förvandlas till en stor knöl!!! Jag hoppas att det inte har blivit en inflammation eller något. Inte vågat ta på mig någon sko ännu men lär väl det också snart. Måste försöka ta mig till ssk i morgon och se vad hon kan göra. Förhoppningsvis något. Jag tänkte om det kanske bara var en blåsa innanför huden eller något (?) men den går då inte att sticka sönder - aj aj ajjj!! Vi får se vad ssk säger imrgn.

Den senaste veckan har jag haft ett sånt rejält sug efter kakor, bullar, choklad - you name it!! Värsta på länge. Det driver mig till vansinne! Idag hade jag mycket väl kunnat skippat middagen för några cake pops!! Mmm!! Är hemma för mycket - då blir sötsuget alltid värre!! (och mensen på det!) Men så har vi ju varit lite hängiga och inte orkat hitta på något...


Lilla hjärtat på soffan tidigare idag!


Neee nu orkar jag inte skriva mer..puss och godnatt!

:-: