Sunday 28 August 2011

. dittan och dattan .

:-:

Idag har vi haft en riktigt chill dag! Efter att knappt fått sova ordentligt på 1,5 dygn behövdes nog det! Fröken har varit lite krasslig och sovit lite dåligt vilket resulterade i att även jag åkte på lite snuva och dålig sömn. Nåväl - med en lugn dag menar jag att jag bara har tvätta några maskiner tvätt, diskat, plockat lite, betalat räkningar, bakat cake pops och lagat mat! Sitter och tittar på tvättberget nu som skulle behövas vikas (där ser jag även nu att en katt har lagt sig tillrätta och sover gott!) men det får bannemig vänta tills i morgon! Örkar int! Hade planerat en myskväll med ett glas vin och willy wonka - istället råkade jag fördriva de timmarna med att sortera recept. För någon som samlar på kokböcker och recept är det förvisso lite av ett nöje - för alla recept måste ju bara sparas!!! (realistiskt sett - ja jag vet att jag inte hinner laga alla recept eller ens kasta ett getöga åt dess riktning , men de finns där när jag behöver dem!)

Börjar nästan känna mig lite stressad inför Tessans namngivelseceremoni på lördag...kan väl bero på att allt inte är klart och fixat..! Det lär vi ta tag i nu i början av veckan!!!!!! Hon är för go den lilla - varje dag händer något nytt! Så underbart att få följa alla hennes söta små framsteg! =)

Vad tusan var det mer jag skulle skriva...ja det minns jag inte nu!

Ahhh!!! ÄNTLIGEN har tomaterna fattat att de ska bli orange/röda!! För er som inte vet har jag gnott och pysslat om min tomat planta och min chili plantar och ivrigt väntat på att de ska mogna! NU verkar de som att det är på G! Yippie! =)

Nej nu är det läggdags...fast nu kom jag på ännu en grej som måste fixas innan läggdags. SEN blir det sova!

Ciao!

:-: