Tuesday 6 September 2011

. choooocolate .

:-:

Vet inte vart detta enorma sockersug dök upp i från men nu är det här och fördärvar min tillvaro!!! Måste ha med mensen att göra....suuuck. Hoppas det ger med sig snart för jag börjar bli riktigt stingslig!! Skulle kunna byta ut alla måltider mot choklad...mmmmm!

Idag har jag varit i Uppsala nästan hela dagen och letat kurslitteratur..hade glömt hur trååååkigt det är. Sen mötte jag upp med Fritzo en sväng - alltid trevligt! Kollade in nya lägenheten oxå - me like! Sen åkte jag hem till lilla familjen och sååå skönt var det att komma hem!

Måste verkligen börja använda de där nya inläggen för nu har jag ont i foten igen...men vill ju inte gärna gå runt i träningsskor jämt direkt och de får liksom inte plats i mina andra skor..hmm..vad gör man?

Borde cykla lite innan jag lägger mig men..baaah...orkar jag?????
I morgon blir det iallafall chill och plugg! Måste pumpa cykeln bara, är sån där muppventil så måste till en mack!!! Grr! Sen har jag möte kl 5..*håller tummarna*

Nej nu ska jag väcka min stackars sambo och skicka iväg honom till jobbet..stackarn har knappt fått sovit något alls idag...

over and out

:-: