Friday 27 May 2011

. fredag .

:-:

Har egentligen en halvkass dag i dag..känner mig på ett fräsigt och gråtmilt humör. Men det ger väl med sig..kanske bara är vädret? Eller att mors dag närmar sig?

Blir nog en lugn och en halv tråkig helg känner jag på mig! Mestadels för att Daniel jobbar tråk helg -> 07-19! Och nu är man kanske inte så fit för att fara runt och göra massa saker heller så blir nog kattmys hela helgen! Tack och lov för de där pälsbollarna! =D

Idag ska vi iväg och fira Daniels syster som fyller 40år! Först ska jag ner på stan en sväng innan jag tar bussen till Sandviken där jag möts upp av Daniel. Blir nog bra det med! Skönt att gå en sväng på stan, blir ju inte så ofta.

Inte så mkt att säga. Lugnt på alla fronter tyvärr. När man bara går och väntar har man alldeles för mycket tid att tänka och grubbla på saker....på gott och ont.

Nej nu lär jag ju sätta fart om jag ska hinna med allt som det verkar. Alltid när man tror att man har så mkt tid tycks man behöva stressa i slutändan! Hur går det ihop egentligen?!

Ciao!

:-: