Saturday 8 October 2011

. bakning och besök .

:-:

Idag har jag haft en riktigt bakdag! Bullar i mängder har bakats och även whoopies (så klart!) och cakepops! =) Sen mitt i allt bullbak fick vi oväntat besök x 2!! Först kom pappsen och 10 min senare kommer mormor stapplandes upp för trappan! De hann inte mer än ut genom dörren förrän fina Lina och Pea kom på besök! Så kul att träffa dem för det var en hel evighet sen sist!!!! Nygifta och allt dessutom! =)

Blev klar med allt bakstök och städning runt ...9 tiden?! Eller senare kanske till och med! Ah just det - åt middag också med Daniel innan han åkte till jobbet också - frukost och lunch glömde jag bort! Hur som helst - sen hoppade jag upp på motionscykeln i 40 minuter och trampade så svetten forsade och röven domnade bort! GÖTT! (inte att rumpan domnade bort utan cyklingen!) Sen gjorde jag några styrkeövningar! Nu sitter jag och chillar lite innan dusch och läggdags!

Var till ssk i förmiddags med hälen. Hon trodde den kunde vara infekterad. Skulle köra med nå omslag under helgen och se om det kunde torka ut eller vad hon sa och blir det inte bättre skulle jag återkomma. Stressad och inte särskilt trevlig var hon. Det kändes som hon varken hade tid att lyssna och det kändes som ren och skär falsk omsorg. Hon verkade mer irriterad över att jag ens var där. Och det betalade jag 100 spänn för. Sanslöst.

Lilla hjärtat har varit lite kinkig nu på kvällskvisten...verkar sova oroligt. Kanske blev för mycket besök för lilla fröken idag.

I morgon ska vi och fira syster som fyllde år i torsdags! Sen på kvällen tänker jag bara ta det lugnt och skönt och till och med kanske avnjuta ett glas vin!! Herrn jobbar ju natt hela helgen och börjar kl 19 =/

Sen på söndag kommer några mammor och bebisar hit för lite söndagsmys och fika! Goa tider!

Nej nu blir det dusch sen sova! Varit så sjukt trött se senaste dagarna. Varit uppe sent för att få saker gjorde och sen upp tidigt - långa dagar och korta nätter.

Puss och godnatt!

:-: