Thursday 19 May 2011

. en torsdag .

:-:

Skriver nästan aldrig här numera - jag glömmer ju bara bort det haha! Så tänkte jag skulle ge mig på en liten uppdatering! =)

Just nu går jag väl mest här och väntar tror jag! V 40+3 nu så bebben är redan 3 dagar sen! Typiskt att den lille skulle ta efter mor sin redan innan den ens kommit ut! =) För att beklaga mig lite är det faktiskt inte särskilt roligt att vara gravid längre! Suck tänker ni! Sluta klaga och njut av graviditeten! Jojo - dröm den drömmen en gång till! =) Känner att jag har alldeles för mycket gemensamt med en pensionär på 85 bast - ingen av oss kan utan suck och stön ta på oss skorna längre! (eh vem kan böja sig framåt ens för den delen?!) Och där kommer vi till problem numero two - fötterna! Samlat på mig så mkt vätska att fötterna är som klubbor och värker som fan. Vissa dagar kan jag knappt gå =/ En dag utan stödstrumpor finns inte ens med i världsbilden! Har ett par skor kvar jag kan använda - och det är knappt att fötterna får plats i dem längre. Och så värker ryggen. Men förutom det så är det skam att klaga! Finns dem som har det så mkt värre med foglossning och diverse andra hemskheter så tack och lov att man slipper det! =) Försöker så mycket jag kan att ut och röra på mig och hålla mig i gång så den lille kanske ploppar ut! (Shopping räknas förresten som en slags motionsform och faller under kategorin "lätt promenad"!)

Annars blir det mest att man går och fixar lite småsaker här hemma, myser med utslagna söta katter och mumsar i mig alldeles för mkt ätbart! Mestadels frukt tack och lov! =) Blir väl en del rännande nere på stan med mammagruppen också! Kul att träffas över en fika och snacka lite skit! =) Något att fördriva dagarna med, man kommer utanför lgn och får umgås!! =)
Vill sååå gärna komma igång med träning nu! Ner med knoddis i barnvagnen lr bärselen och ut och röra på fläsket! För det behövs kan jag lova! Satt och funderade på ett realistiskt träningsmål..tänkte nu ska jag inte ställa alltför höga krav utan tänka att det är en successiv process! Ju mer jag lyckas åstadkomma på vägen till mitt mål desto bättre så klarT! =) Så kom jag fram till att målet är att komma i bra form till nästa års vår rus! GIVETVIS helst innan dess men ville inte ställa för stora krav så här på en gång! Man vet ju inte hur saker och ting ter sig efter förlossningen! Så planera in Vår Ruset i era kalendrar för nästa år nu - the more the merrier! =D
Nu vaknade Daniel till liv också! Eller alarmet ringde och jag hörde ett mummel "kan jag sova en halvtimme till?!" Han skyller på att jag snarkar så mycket nu på slutet att han har svårt att somna! BAH! Hör på den!! Säger karln som ska operera näsan för snarkproblem!! =D Själv har man ju vant sig med den där snarkisen - nästan så att man vaknar till när han inte snarkar och tror att något har hänt!

Snart ska vi ta oss ner på stan och luncha lite med Daniels syster! Gött! =)

Tänkte att jag skulle flytta min blogg! Lite nytt och fräscht! =) Sen känner jag att jag inte riktigt är överens med denna! Skriver jag och kommer på att jag i efterhand hade velat lägga in en bild tycker jag det hela bara krånglar! Och att det inte går att klippa och klista in texten här heller stör mig! Kikade runt lite och hittade något som heter WordPress som verkar ok! Dock undrar jag om jag ens kommer att förstå mig på hur man gör!! Verkar då rysligt mer komplicerat än denna! Vi får se hur det blir! I brist på engagemang kanske jag blir kvar här ändå! =P

Lite bilder får avsluta dagens bloggning! =)

Dixie ligger på favoritplatsen och slummar lite! =)


Kurtan källsorterar!


Moster pärla ritar lite!


Gravidmage v 40+2



Vi bad en kompis ta lite gravidkort på oss tillsammans! Tänkte det kunde vara kul att ha sen =)






:-: