Tuesday 18 October 2011

. varmt te och frusna tår .

:-:

Idag har jag och Tess varit till Norrsundet och hälsat på Bella och lilla Vanessa! Jätte trevligt! :) Fick även se nya huset - shiiit så avundsjuk jag e nu!!! Nu suger det ÄNNU mer att bo i lägenhet! Men vi har inte råd att köpa ett hus eftersom jag inte har ngt jobb efter mammaledigheten....

Sen när vi kom hem tryckte jag i mig stooora mängder mat - ni vet när man känner sig svältande och äter like there is no tomorrow?! Så var det! Nu - flera timmar senare - är jag fortfarande kräkmätt och vet inte hur jag ska ligga i sängen för att inte vilja kräkas!!! Dagens ilandsproblem!

Varit sjukt frusen denna kväll..varit hur påklädd som helst och ändå varit iskall. ("how to use the word: 'varit' ") Nu har jag vridit på värmen för fullt igen (anar nämligen att det är en överhettad sambo som tassar runt och sänker den!) så snart borde jag tina upp! Sen har jag en dotter här hemma som vägrar täcke så lite värme skadar ju inte! :)

Undrar hur många koppar te jag druckit idag? Oj många säkert! Mums! Skulle lagt varmvattenflaskan i sängen också kom jag på nu - glömde det och inte en chans att jag kliver upp och gör det nu. Fast är jag inte törstig? Ohh iskallt vatten...mmmm... Typiskt!!!

Nej nu ska jag hämta lite vatten sen sova! Tänkte gå en långpromenad imrgn - någon som har förslag på en bra rutt förresten?! Let me know! :) Sen får vi ju middagsgäster imorgon också!

Puss och godnatt!

:-:

http://fredrik.cafe.se/