Wednesday 12 October 2011

. mys , te och pepparkakor .

:-:

Det börjar bli riktigt kallt vilket alltid får mig att återuppta tedrickandet!Det brukar bli en lite te paus under sommaren - eller iste och chaite mestadels hehe! =) Det börjar med en kopp på kvällen - för att värma kropp och själ men det slutar alltid med att jag återgår till mina engelska vanor - sisådär 7-8 koppar te per dag! Dock dricker jag sällan (i stort sett aldrig!) svart te utan det är rött och grönt som gäller! Och helst på lösvikt så klart! =D Dock har jag redan fallit offer för pepparkakorna enorma dragningskraft och det kan hända att en eller två pepparkakor följer med det där teét! =D




När vi ändå har söta saker på tal kan jag avslöja att jag är något av en ...
Jupp its true!! Mörk choklad ska det vara (helst Marabou Premium Cocoa Lemon eller Raspberry!)! Förstår inte vart detta sötsug kommer ifrån!!! Skyller allt på graviditeten!!! Måste vara nå eftersvallningar eller så! =)

Hur som helst - ställde mig på vågen idag och den går faktiskt neråt(trots alla pepparkakor och choklad - unnar mig en sak men drar ner på något annat!)! Sakta men säkert! Men oj oj - det finns mycket att ta av så en är det en bra bit kvar tills jag når min målvikt! Är ju ute och rör på mig mycket oftare nu! Men varje minskning på vågen är ju ett steg i rätt riktning! Sen mår jag mycket bättre nu dessutom! =)

Vad var det jag skulle säga nu då...hmmm. Lilltjejen verkar lite hängig och snorig idag. Undrar om det är Daniel som har smittat oss för jag börjar nämligen också känna mig snörvlig och så där grusig i ögonen som jag brukar känna mig när en snuva är på gång. Inte ok. Vill gärna vara pigg inför helgen då vi har lite festligheter planerade och barnvakt fixad!

Och i morgon är det torsdag! Suck. Den absolut stressigaste dagen i veckan för mig. Och ÄNNU stressigare blir det imorgon om jag inte kan åka med pappa till Uppsala (han är på älgjakt) utan måste ta tåget. Jag kommer ifrån babysimmet (som förresten är sjuk roligt!) runt kl 2 och måste ta tåget till Uppsala vid 3 tiden för att komma i tid till föreläsningen. Sen är jag hemma runt 9 tiden om jag har tur. Hmm. jo så är det.

Tittar på något program på 2an om en kille som ska försöka försvinna! Låter helt knäppt kanske men det är helt galet vilken information det finns att få ta om oss bara genom att titta på exempelvis facebook, din mobil(då du kan även hittas via gps) , dina bankkort (transaktioner etc) och till och med dina busskort (som kan tala om dina rutter och därmed även lista ut vart du bor, jobbar etc!)!!! De säger dessutom att det (ryktas) om att det är CIA som har startat facebook. Hmm. Vi lever i ett samhälle där vi är så sjukt bevakade och där vi själva hjälper till att bibehålla det så!

Nej nu ska jag kika in till lilla hjärtat som troligen spottat ut nappen och sen går jag nog och lägger mig! Skulle gärna se klart programmet men blev så trött...men å andra sidan var ju detta ruskigt intressant så kanske att jag gör en kopp te till och tittar klart..hmm!! =P

Sov gott!

:-: