Monday 27 September 2010

. hösten .

:-:

ljuvliga hösten och den underbara fräscha luften!!! OM det vore så att man slapp lukten av Gevalia! Jag må vara den enda i världen som inte klarar av den doften!! Det luktar som en blandning av varm asfalt (tänk sommarhetta) kombinerat med en konstig kaffe doft!!
Jag kan inte hjälpa det - det vänder sig i magen!!! Men förutom det lilla så är hösten så underbar!!

Haft en konstig dag idag. Höll på att missa tåget. Fick rusa på ett X2000 tåget och blev därmed rånad (ja - det biljettpriset räknar jag faktiskt som rån!!) på 350 spänn från Gävle till Uppsala. bekvämt är det verkligen inte och tar dessutom PRECIS lika lång (kort?) tid som ett regional tåg!!

Hann i allafall (dock inte i tid) till tentan och fick skriva den. Nu förbereder mig mentalt för en omtenta. *morrar* Men det är därför de finns de där omtentorna så inte tänker då jag gräva ner mig över det!! =)
*själv pepp*

jag funderade lite...
varför är det alltid någon som ska stanna mitt i dörrhålet på väg ut ur tåget? om man inte vet vart man ska kan man väl lika väl ta ett rejält kliv framåt och istället ställa sig där åt sidan och fundera över livet istället för att stanna mitt i gången så att ett tiotal människor snavar över en?



haft en bra helg! tagit det rätt lugnt och försökt kurera min snuva!
I lördags va vi ut och åt middag med mimer och cicci, trevligt och gott med maxikanskt! =)
I söndags var det dags för Alex dop i Österfärnebo!! Nu e den lille döpt till Alex Matteus Jäderberg =)









nej nu ska jag plugga lite. om jag lyckas hålla mig vaken!
puss och hej!

:-: