Sunday 4 September 2011

. namngivelseceremoni .

:-:

Igår hade vi en namngivelseceremoni för vårat lilla hjärta! Dagen var helt underbar och flöt på som vi hoppades! Fröken fällde dessutom inte en endaste tår!!! =) Thats mamas girl! =P

Vårat upplägg var :
-> Vi hälsade alla välkomna och lämnade sen över ordet till min syster.
-> Hon sa några fina ord och läste en fin dikt
-> Sen spelade och sjöng Sara och Frida "För livet" skriven av Peps Persson
-> Sen var det dags för Therese faddrar , Erika och Christian, att komma fram och få sina fadderbrev som vi hade skrivit ihop. Christian tände ett ljus och jag och Tess gjorde (lila)fotavtryck på deras papper!
-> Sen spelade och sjöng Frida och Sara "Sweet child of mine" av Guns N Roses!
-> Sen sa jag några ord och sen var det dags för fika!!

Under "ceremonin" hade hon dopklänningen på sig (den har min syster, sen jag , systers dotter haft innan henne) och senare en söt liten klänning! (Dessvärre kräktes hon ner den helt så fick byta till en annan hehe - men man var väl förberedd!)

Fikat bestod av:
- Hasselnötkakor
- Kaninkakor
- Kladdkakemuffins
- Rullrån
- Hallon och blåbärskaka
- Whoopies
- Cake pops
- Och helt underbart makalösa tårtor gjorda av Sandra!

Therese fick jätte fina presenter och verkade helnöjd med dagen! Vi hade jätte trevligt och är så himla glada att så många ville komma och fira vårat underverk med oss! STORT TACK SKA NI HA för att ni hjälpte oss att ge Tess en jätte fin dag!!!! Det är sånt som värmer hjärtat ska ni veta!!! =)

Familjerna hjälpte till efteråt att städa, diska och plocka undan så vi kom faktiskt i väg därifrån kl 5! Åkte hem och skyfflade in bakverken i kylen och sen åkte vi allihopa till Akropolis Taverna för lite middag! Var jätte kul att våra familjer fick träffas och umgås! =)

Dessvärre hann jag inte med att ta så många kort så jag hoppas att de andra gjorde det! Jag ska höra mig för och när jag fått dem återkommer jag med alla bilder!!

Sen måste jag bara tillägga att idag har vårat lilla hjärtat haffsat fram sina första steg! Vi gå-tränade lite hon och jag och helt plötsligt tog hon själv några egna små steg framåt medan jag höll henne i händerna!! (Sen har hon gjort så några gånger under dagen!) Vilken lycka kan jag säga!!! Och fröken har dessutom lärt sig att härma när man blåser med tungan ute! Äsch vet inte hur man ska förklara! Liksom pruttljud med tungan ute (blowing raspberries)!! Hon är så duktig och det är klart att man blir helt löjligt stolt haha!

Nej nu ska vi trycka i oss lite av tårtan som finns kvar!

Ciao!

:-: