Saturday 15 October 2011

. lördagsmys .

:-:

Idag fick Daniel permis så han var hemma en stund! Farmor och farfar tog Tess några timmar så jag fick sova lite - och det behövde jag verkligen! Varit "ensamstående" i tre veckor någonting nu; först jobbade Daniel natt, sen opererades han och sen dess har han mått skit. Visst han har varit hemma men mått så dåligt att han i stort sett bara sovit! Så fröken har varit med mig 24-7! Men nu verkar herrn må lite bättre så nu kanske jag kan få lite egentid! Finns inget mysigare än att vara med fröken men ibland behöver man en stund för sig själv också! :)

Sen kom mina fina hit (Erika och min gudson Alex!) för filmmys! Så vi käkade lite middag och därefter blev det 'captain america' och grönsaker med dipp! Jimmy joinade också! Stackarn! Kombinationen av Erika och mig själv som kommenterar saker hela filmen och sen två barn som turades om att väsnas på det kanske inte är optimala! Men han överlevde! :) Efter det var det dags för Daniel att bege sig tillbaka till sjukhuset, ska sova där. Tror han blir utskriven imrgn! :)

Imorgon hoppas jag på lika fint väder som idag för jag vill ta en riktigt lång promenad! Helst en skogspromenad eller någonstans där man kan känna lukten av höstlöv och äppelträd!!! Bästa lukten! :) Hade jag haft körkort hade jag åkt till Österfärnebo men nu har jag ju inte det!! Grr! Måste titta tid och ork för det och ta den där jäkla styrlappen så man får lite frihet!!!

Brände tungan tidigare och tusanemig det gör fortfarande ont!!! Försökte äta en clemmis(clementin!) tidigare men det sved som eld! :/

Måste ha världens mysigaste katter! Hoppas att Tess aldrig blir allergisk!! *håller tummarna* Min allergi kan jag ju leva med, blir det illa kan jag ta en tablett etc men skillnad när det drabbar ens barn. Så ingen allergi tack!!

Nu är det x-men på tv så mao - lyckan är gjord!! X-men, resident evil och star wars filmerna några av mina favoriter! De är såna filmer som jag kan se hur många som helst och inte trötta! =D

Uhh vad trött jag e. Efter x-men blir det sängen på stört!

Over n out!
xxx

:-: