Tuesday 27 September 2011

. måndag .

:-:

Ja du, vad har vi gjort idag? Daniel opererade sin näsa i morse..stackarn har nu två rör i näsan och verkar ha väldigt ont..helt slut och helt kallsvettig..klart man blir orolig! Man vill ju att dem man älskar ska må bra!! Han sover på soffan i natt, tror han får mest lugn och ro där om jag ska vara ärlig. Sen kan han ju titta på tv om han inte kan sova och så kan han ha balkongdörren öppen och få in lite friskt luft. Men tomt i sängen så klart... :/ hoppas att han mår bättre när han vaknar imorgon. Försöker pyssla om honom så gott jag kan och samtidigt försöker jag hålla oss ur vägen för mår man dåligt och har ont brukar man vilja ha lugn och ro så man får vila.

Vi andra var på sån där föräldraträff på BVC idag på smakportionsintroduktion! Spännande - snart är det dags! :) Fröken har ju problem med magen så vår BVC ssk rekommenderade oss att försöka ge henne lite katrinplommon puré för att se om det kanske kan få i gång den lite. Fröken tyckte dock att det var göör äckligt! Hon riktigt rös med hela kroppen (som om det var jätte surt) och spottade ut allt! Men man kan ju inte gilla allt i början :)

Sen följa vi med Elin och Alve hem och tittade hur de har det! De bor ca 5 min från oss nämligen :) Blev där en stund innan jag och Tess tog en promenad till Willys! Skulle egentligen inte ha ngt speciellt utan det var snarare för att hålla oss lite ur vägen! Och röra på fläsket! =D

Gjorde en väldigt lätt och mumsig middag; Bostonbiffar med kokta grönsaker och grönpepparsås! Biffarna gjordes i ugnen och blev saftiga och goda och inte så där torra som vissa färsbiffar kan bli! De kommer jag att göra flera gånger! :)

Vette tusan vad det är med Dixie katten denna afton! Ibland får hon som "matte ryck" och ska vara med mig hela tiden vart jag än är! Och stänger jag dörren om mig står hon och kraffsar på dörren och hoppar upp på handtaget...knäppis!

Fattar inte varför jag är uppe så sent!!! Vill fixa lite med kort och sånt iofs - sånt jag aldrig hinner på dagarna. Men nu kommer jag att vara dödstrött imrgn bitti :/

Så därför - godnatt!!

:-: