Saturday 29 October 2011

. lördag .

:-:

Nu var det en hel evighet sen jag bloggade sist! Det har varit fullt upp så jag har liksom inte haft tid. Typish! =) Varit sjuk också, Daniel med sin näsa, sen blev Tess dåligt och sen blev jag dålig, sen blev Tess dålig igen. Bytt av varandra här hemma ett tag. Nu är vi på bättringsvägen iallafall!

Vad står på agendan då? Hmm..tja...Daniel är RockBitch kryssning och festar loss han. Vi andra tar det bara piano här hemma. =)

Imorgon ska jag möta Wilma och Sussi på stan för lite shopping och lunch! Det blir trevligt - och precis vad jag orkar med! Sen får det nog bli en lång nog bli en långpromenad på det (eller om jag hinner innan - får se när dagen startar imrgn!)! Skulle ha ätit sushi (gjort själv!) i dag men orkade inte så det får bli söndagsmiddagen! Mums!

Therese sover väldigt orolig och vaknar hela tiden så borde nog gå och lägga mig om jag ska få någon som helst sömn. Igår vaknade hon 03 och tyckte att dagen skulle börja. Daniel och jag höll inte med så vi fick turas om att få sova lite.

Här kommer lite bilder!


Lilla fröken ålar nu så man lägger henne på golvet på ett ställe hittar man henne senare på ett helt annat! =)

Kurtan tyckte att Tess låg i vägen så i stället för att gå runt henne så klev han istället över henne - som den lata katt han är! =)

Har ganska chillaxade katter här hemma! Tess la sig på Dixie som inte brydde sig ett dugg!

Lilla hjärtat ligger och filosoferar!

Wilma (Tess kusin) och Tess!

Sötrumpan på soffan!


Ligger på köksmattan och pratar med Kurt!

Står med lite stöd från mammas hand!


Wilma, Joel och Tess!






Hemlingby!



Over and out!

:-: