Saturday 4 February 2012

. bästaste mysfredagen .

:-:

Idag har vi inte gjort något alls! Helt ljuvligt har det varit! Chillat och bara haft det mysigt! Therese och jag tog en lur på soffan medan pappan fick sitta i hörnet hehe! Härligt att få vara tillsammans hela familjen och vara ta det lugnt för en gångs skull! Men mitt i allt slappa de tyckte jag ändå att det behövdes lite motion så jag ålade upp på crosstrainern och körde järnet i 30min - svetten lackade och musklerna brände, precis som det ska vara! Lilla fröken som har varit på ett underbart humör hela dagen fick ett bad innan läggdags och sen somnade hon gott! Ibland är hon så söt att man bara vill sitta och pussa och gosa med henne hela tiden!

Dagens middag blev hemlagade kycklingburgare med morotsklyftor - super gott! :) Sen tog vi ett och nu sitter vi och tittar på en ny serie; Alcatraz! Fjärde avsnittet nu och den är riktigt bra faktiskt!

Imorgon ska vi till Kungsberg och fira världens bästa systerdotter Lilly! Hoppas verkligen inte att vädret sätter käppar i hjulet för oss så vi inte kan åka! Idag har det snöat hela dagen - mysigt så länge man är inne! Tänkte ut och gått men valet stod mellan en "snöstorm" och -12 och mys med familjen under täcket i soffan! Genast blev valet lätt hihi!

Sovdags strax! Hoppas ni får en trevlig helg!

:-: