Tuesday 20 September 2011

. dagens i-lands problem .




:-:

Åhhhh jag är så gryyymt baksugen idag!! Bröd och bullar vill jag baka!! En sån där apelsin och houngslimpa och lite vetebullar med choklad, vanilj eller kanel smak!! MEEEEN så har vi det där vanliga problemet - frysfan är ju överfull! (och behöver dessutom frostas av..huvva..) Dagens i-lands problem I KNOW!! Vette tusan vad vi har i den där frysen egentligen för jag tycker aldrig att vi har något när jag ska laga mat..hmm. Ska nog ge mig på en liten sortering av frysen (igen!) och stuva om saker ordentligt (m.a.o - när Daniel sedan ska plocka ut något ur frysen ligger allt så väl packat att tar han en sak så följer resten av frysen men --> en stund av lycka!) så kanske jag får in lite bullar!
Men sen då - vem ska äta dem?!?! Har inte påstå att vi har så många frekventa fikagäster här hemma! Själv BÖR jag verkligen inte äta dom med tanke på att jag försöker loosa lite kilon!
Hur som helst; det verkar vara fint väder ute! Ska nog ge mig ut på en promenad! Lär ju förresten ta mig till Coop och hämta ut paketet innan de skickar tillbaka det! Här är det egentligen inte en fråga om att jag varit för lat för att hämta ut det utan att jag glömmer bort det konstant!!

Pepparkvarnen - ett dilemma i en hemmamammas liv! Jag är på jakt efter en (billig!) pepparkvarn för att byta ut den dåliga pepparkvarnen som vi har vitlökskrydda i till en bättre som faktiskt funkar. Vi har en pepparkvarn - men den använder vi till pepparen! Jätte bra kvarn - inhandlad på IKEA! Så i alla hast (efter att ha varit på IKEA någon dag innan för att köpa kvarnen men hittat massa annat och glömt bort den) beger vi oss nu dit för att leta reda på den där pepparkvarnen som nu visar sig inte längre tillhöra sortimentet i Gävle!! WHAT?! Finns väl för bövelen ett enormt behov av pepparkvarnar!!!! Man kan ju inte bara plocka bort saker så där!! Ytterst besviken blev jag. Jaha...så började jakten om igen! Coop - ingen kvarn. Ica - ingen kvarn. Nästa steg är City Gross och där lär de väl bannemig ha en som står på en hylla och väntar på mig? Man kan bara hoppas! *hmf*


Satt och busade med fröken och fick för mig att vi skulle ta några fina kort med webcamen! Nu visade det sig vara far more complicated än vad jag först trott då fröken inte hade en endaste plan på att vare sig sitta still eller samarbeta! Äta upp mammas händer verkar istället ha varit målet! Provade med diverse tuggisar men inget fall i smaken! Till slut somnade hon! =)



Over and out!

:-:

. morgonknip .

:-:

Vaknade med en otrolig magknip....glömt tagit mig magmedicin så det kan vara det...och sen åt jag ju popcorn igår. Dumt. Men jag älskar popcorn. Gick upp och tog medicinen nyss så vi får se om det lättar under dagen. Men så känns det nästan som enorm mensvärk..är det något annat? Tar hur som helst en Alvedon och kryper ner igen. Släpper det inte får det väl bli en heldag i sängen med busfröet och ett dussin leksaker.

Tror fröken gallskrek i två timmar igår innan hon somnade...skulle bara vara hos mig dessutom. Tillsist efter lite vaggande och lite mer lelle slocknade hon som ett ljus och sov till halv 6. Lite små snuvig och det tar väl ut sitt för så här är hon aldrig annars.

Hoppades att fröken somnade om men icke - ligger och pratar och har sig i stället. Lilla fröet. Och stackars Daniel ska strax åka till jobbet....

Mot sängen.

:-: