Thursday 20 October 2011

. shit on a plate .

:-:

Skit dag. Började bra men sen gick det utför.
Vaknade med huvudvärk. Igen. Haft det i en vecka nu. Är väl snuvan. Myste på morgonen och busade med hjärtat(det bä. staste!)Sen lunch. Både Tess och jag var sjukt trötta så vi la oss på soffan och myste och där somnade vi väldigt skönt! Gjorde mig i ordning för att åka till Uppsala och då upptäcker vi att mina nycklar är borta. Inte den blekaste vart dom kan vara!! Vi har vänt upp och ner på hela lägenheten - nada. Kollat förrådet - nada. Garaget och bilen - nada. VART FAN ÄR DOM?? Suger hästballe och det förstörde verkligen min dag. Med migränliknande huvudvärk begav jag mig till Uppsala för föreläsning. Så klart sätter sig världens mest irriterande kvinna bredvid mig. Hon tuggade tuggummi hela föreläsningen som en fjortis; högt, smaskade och med öppen mun. Suck. Som om det inte var irriterande nog så satt hon dessutom och mummlade och kommenterade allt för sig själv på franska och engelska hela föreläsningen. Små skrattade även åt sig själv emellanåt. Vad som var så jäkla roligt med krisen på elfenbenskursen fattar jag inte. Tur att föreläsningen bara var två timmar för jag var på gränsen till att explodera. Så var det dags att försöka bege sig hemåt. Ut och vänta på bussen - skit kallt och så klart var fanskapet sen. Kommer till stationen där det visar sig att även tåget är försenad. Först en kvart men till sist blev det 32 minuter. För att vara exakt. Har dessutom så sjukt ont i magen vilket inte direkt gjort mig gladare. Suuuuuuuck.
Nog för att jag har tendens att bli bitter emellanåt - vem har inte det - men måste säga att det var länge sen jag var en sån här bitterfitta som idag.

På tal om fitta (!) - sitter och tittar på 'Fråga Olle Dokumentären' och måste ju småskratta lite faktiskt. Porrstjärna är ju också ett yrke för sig.

Imorgon ska jag ta en långpromenad och sen blir det nog lite fika som det verkar! Väl påpälsad dock för satans så kallt det börjar bli ute nu! Fram med vantar, halsdukar, raggsockar, långisar och annat varmt! Verkar som bilden på mig och Tess och blivit uppsatt på Köpis nu så det vore kul att åka dit och ta en titt på den! Anna säger att bilden blev fin så nu är jag extra nyfiken!

Nej..nu ska ta mig en kopp te och bara varva ner nu. Hit med lite positiv energi tack.

Over and Out

:-: