Monday 25 July 2011

. effektivt .

:-:

Idag var första dagen för herrn i huset tillbaka på jobbet! Efter att ha tillbringat ca 8 veckor med varandra konstant var det nog behövligt innan vi har i hjäl varandra! Nej då så illa är det inte! Men är man tillsammans hela tiden hinner man ju aldrig längta efter varandra!

Så i dag försöker jag ta tag i saker!
- Kollat upp lokal inför namngivelseceremonin , åka till Årsunda i morgon och titta på den.
- Försökte ringa CSN , enorm kö så har nu mailat istället.
- Pratat med Eva på ASISTA och ringt sjukgymnasten här på Brynäs. Missade dock telefontiden så får återkomma i morgon mellan 11-12.
- Gjort lite hemmaövningar i den mån det gått!
Ska snart bege oss ner på stan och öppna ett bankkonto åt fröken, sen biblioteket och efter det möter vi upp med Daniel utanför tandläkaren och lurar ut honom på en promenad!

Promenad som sagt! Om foten tillåter! JÄVLA FOT säger jag bara! Vad kan jag göra? Knappt något! Ena stunden är det ok - andra kan jag knappt gå!!! Så ska det väl ändå inte vara? Men så blir det tydligen när man har en nerv i kläm! Jag är så less! Jag vill komma igång med träning! Skulle vilja göra lite zumba, ut och jogga och gå långpromenader med lilltjejen! Men det går inte för jag kan inte gå på fothelvetet! JA jag är faktiskt lite bitter över det hela! MEN nu försöker jag få komma till en sjukgymnast som förhoppningsvis lagar foten! Läkaren förslog otrevliga tabletter och de gillar jag inte så vill försöka annat först. Det hade varit min lýcka just nu att få ordning på foten! Glad fot - glad Kerstin! =)

Annars försöker jag mentalt att förbereda mig inför en hektisk augusti månad med något nästan varje helg!



Glad morgon tjej! =)

:-: