Thursday 19 January 2012

. torsdagsmys .

:-:

Idag har det varit full fart! Vi har hunnit med babysim vilket fröken älskade! Det är en fortsättningskurs och förra gången var hon inte så här taggad - men då var hon också lite mindre! ;) Sen åkte vi till Sandviken för att träffa Daniels morfar en sväng. Efter det stannade vi till hos farmor så Tess fick äta i lugn och ro innan hemfärd! Därefter tog vi sikte på Gävle, handlade mat och sen hem! Full fart på fröken som sov i bilen på vägen hem!

Väl hemma har fröken hållit låda! Hon pratar och pratar och pratar! Hon har dessutom börjat härmas! Nu är det "ma ma" "la la" "bla bla" "da da" som gäller! Hon är ju för go alltså! Hon ställde sig upp tre gånger mot ugnen (som var på!!) och så sa vi "aj aj" - fjärde gången sa Daniel aj aj och lyfte ut henne från köket och satte henne framför spegeln! Då tittar hon sig i spegeln och sa " aj aj!" haha!!!! Liten blir stor! <3

Nu sover trollet , nattad av pappan! Jag lyxar med att mumsa på ett glas vis och chilla i soffan i väntan på att "once upon a time" ska börja! Sen blir det nog sängen så man tar sig upp imrgn och orkar hurta lite!

Ha en trevlig kväll ni med!

:-:

No comments: